Copyrights enzo

Het copyright van de door ons gebouwde en verkochte thema’s (het design en de kleurcombinaties) inclusief het themalogo ligt bij onszelf. Maar… er is meer te vertellen.
Voor de lettertypes maken we gebruik van Google Fonts en voor het beeldmateriaal gebruiken we foto’s van gelieerde fotografen. Het copyright van de door ons gebruikte foto’s ligt bij de desbetreffende fotograaf. Bij de vormgeving van de Luisterkind thema’s hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de fotografie van Annemarie van der Beek.

Bij het kopen van een all-inclusive website verkrijg je de toestemming voor het gebruik van ons thema op jouw website inclusief het gebruik van de bijbehorende foto’s (uitsluitend) op de website.

Het copyright van de door jouw geplaatste eigen teksten en eigen foto’s behoort bij jezelf te liggen. Plaats dus zonder nadrukkelijke toestemming van de rechthebbenden geen teksten en/of foto’s van anderen. De websitehouder is zelf volledig aansprakelijk voor het risico en eventuele schadeclaims van rechthebbenden.

Luisterkind® is een geregistreerde merknaam van Diana van Beaumont. Het gebruik daarvan, en van het bijbehorende logo, is uitsluitend voorbehouden aan opgeleide en door Diana geregistreerde en gelicenseerde Luisterkind Werkers.